Izdelava spletnih strani in trgovin

Izdelava spletnih strani in trgovin

Spletna prisotnost v današnjem svetu ni več le eden od pomembnih faktorjev poslovne uspešnosti – je neobhodno vitalen faktor. Brez spletne prisotnosti ste nevidni. In nihče ne želi biti neviden.

Pa vendar, samo postavitev strani na splet še ničesar ne prinese. Da spletno mesto postane učinkovito orodje, je temu primerno potrebno izpeljati celoten proces zasnove in izvedbe ter stalnega vzdrževanja.

Spletne predstavitvene strani in trgovine so tudi žrtve časa na enak način kot druge dobrine. Funkcije, ki so bile nekoč revolucionarne, lahko danes omejujejo vaše možnosti prisotnosti in prodaje. Zato se je stalno potrebno soočati z izzivi svetovnega spleta in se jim prilagajati, kajti le tako lahko izkoristimo potencial, ki ga nudi. Bliskovit razvoj spletnih tehnologij nam, če ga znamo uporabiti, zagotavlja dostop do širšega kroga potencialnih strank.

Spletne strani in trgovine razvijam na platformi WordPress, ki je najbolj razširjen odprtokodni sistem za upravljanje vsebin. V svojih začetkih je bil prepoznaven kot blog – meje, ki jih je že zdavnaj prerasel. Dandanašnji je WordPress izjemno zmogljiva CMS platforma, ki skupaj z izvajalčevim znanjem iz programiranja ne pozna meja. Ste vedeli, da skoraj 40% vseh spletnih mest poganja WordPress?

Za izdelavo spletne predstavitvene strani ali trgovine je seveda potrebna kvalitena komunikacija med stranko in izvajalcem. Vse se prične pri pogovoru, kjer dorečemo osnovne smernice: namen, osnoven izgled, barvno shemo. Nato se lotim oblikovne predloge, ki jo skupaj pregledamo ter dodelamo, nato pa gre proces izdelave v fazo postavitve končnega izgleda spletnega mesta.

Vsako spletno mesto je skozi celoten proces zasnovano z mislijo po optimizaciji za brskalnike, varnimi povezavami (SSL certifikati) in ustreza vsem zahtevam in pravilom, ki jih narekujejo direktive in zakonodaje. Spletna mesta, ki jih izdelam, delujejo optimalno na vseh napravah: računalnikih, tablicah in mobilnih telefonih.

In konec koncev – a obenem najpomembnejše – ko je spletno mesto, naj bo to predstavitvena stran ali trgovina, izdelana in tehnično dovršena, zahteva tudi kakovostno in ustrezno vsebino, ki se jo stalno dodaja in obnavlja. Tako je, spletno mesto mora biti živo in dejavno, če želite postati in ostati vidni. Pomemben faktor je tudi komunikacija s strankami, kjer so v veliko pomoč družbena omrežja, ki se jih poveže z vašo novo ali prenovljeno spletno stranjo ali trgovino.

Verjamem, da bomo skupaj našli spletno rešitev, ki bo v ponos vam in meni.